Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Bezoek van de politie

Bezoek van de politie

Na aanleiding van een post van Jurion Wijkagent Instellingen op Facebook hebben we hem uitgenodigd om een kopje koffie te komen drinken in Het Praktijkhuis. En gisteren kwam hij samen met Lisette van Ambulante Hulpverlening Midden Nederland die een dagje met Jurion aan het werk was langs in Het Praktijkhuis.

Er ontstond een mooi gesprek over de soms ingewikkelde thema’s van het leven van de mensen die we tegen komen in ons werk. We hebben verteld over het ontstaan van Het Praktijkhuis en hoe wij de deelnemers vanuit onze ervaringsdeskundigheid kunnen ondersteunen.

Daarnaast kon Jurion ons wat inzicht geven in zijn werk en voorzag hij ons van wat tips. Ondanks dat ons werk ver uit elkaar lijkt te liggen, hebben we meer gemeen dan je zou denken. En is de taak van Jurion zoveel meer dan ‘boeven vangen’. Jurion werkt als Wijkagent Instellingen voornamelijk met mensen die in zorg zijn in deze regio en komt zo ook veel bij zorginstellingen en andere organisaties zoals vandaag dus bij Het Praktijkhuis om de verbinding te leggen en kennis en netwerk te vergroten.

Dank je wel dat je er was Jurion en ongetwijfeld tot een volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *