Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Inloop

Het Praktijkhuis biedt een inloopvoorziening aan. Deze vinden plaats in Het Praktijkhuizen. Deze inloopvoorziening zijn toegankelijk voor iedereen die worstelt met een (psychische / emotionele) kwetsbaarheid en voor hun omgeving. In onze inlopen staat de koffie klaar en er zijn ervaringsdeskundigen aanwezig. Het Praktijkhuis zet zich in voor een sfeer van veiligheid, warmte en openheid. Er is ruimte voor een gesprek, een spelletje en er kan bijvoorbeeld worden meegegeten bij de lunch of avondeten. Bij Het Praktijkhuis kan door gesprekken met de ervaringsdeskundigen en met andere deelnemers erkenning en herkenning worden gevonden. 

Wanneer je er aan toe bent, gaan we samen met je aan de slag op weg naar herstel. Je kunt altijd vrijblijvend binnenlopen, alleen of samen met iemand. Wanneer je het prettiger vind om verwacht te worden, kun je ook van tevoren een afspraak maken.

Het is mogelijk om vrijblijvend een aantal keer de inloop te bezoeken. Mocht je het fijn vinden om door een ervaringsdeskundige begeleid te worden in je herstelproces dan vragen we je om je kosteloos in te schrijven via Ixta Noa, hier is geen diagnose of indicatie voor nodig. Je kunt dan kosteloos deelnemen aan de activiteiten die Het Praktijkhuis aanbiedt.

Het Praktijkhuis is een onderdeel van Ixta Noa zie voor meer informatie over Ixta Noa de website.

Je kunt gewoon langskomen, maar vind je het fijn dat we rekening houden met je komst is het mogelijk om je aan te melden dit kan via harderwijk@ixtanoa.nl of door te bellen naar Het Praktijkhuis via telefoonnummer 0341-275 542.

We hopen je te mogen ontmoeten bij Het Praktijkhuis, wees welkom.

Algemene-huisregels-Het-Praktijkhuis-goed