Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Last Man Standing@home (Actie van MIND)

Last Man Standing@home (Actie van MIND)

Dit jaar zouden we met honderden deelnemers op 5 september op een paal in het water staan. Dit om zoveel mogelijk geld op te halen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. Vanwege het coronavirus kan het event in deze vorm helaas niet doorgaan. 

Het zijn nu moeilijke tijden die extra ingrijpend zijn voor jongeren die psychisch al kwetsbaar zijn. Scholen zijn dicht, bijbaantjes of stages gaan niet door en opeens zit je thuis. Psychische hulp is minder of niet meer toegankelijk. Jongeren voelen zich meer eenzaam, angstiger, hebben meer last van depressie of slapen slechter. Juist NU is aandacht, hulp en ondersteuning dus nodig.

Daarom hebben we Last Man Standing dit jaar in een ander jasje gestoken. We gaan nog steeds staan, met z’n allen, maar vanuit huis: Last Man Standing@home.

Het doel
Met de actie willen we een zo hoog mogelijk bedrag ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. MIND zet zich in voor jongeren door middel van voorlichting, hulp en advies en door het bevorderen van openheid. Zo bieden we de MIND Young Academy op scholen en hebben we de MIND Young Studio, een online platform om jongeren te helpen om te gaan met psychische problemen en het taboe hierop te doorbreken.

Zie voor meer informatie: Doe mee met MIND

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *