Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Het Praktijkhuis wordt Ixta Noa Harderwijk

Het Praktijkhuis wordt Ixta Noa Harderwijk

Zoals al vaak te lezen was in de informatie die wij deelden is Het Praktijkhuis | Harderwijk een onderdeel van Ixta Noa. Alleen voelde het soms niet helemaal zo. Dit omdat wij vanaf de start van Het Praktijkhuis een eigen huisstijl aangemeten hadden gekregen inclusief eigen logo en huiskleuren.

Echter is de dienstverlening, op wat kleine verschillen na, hetzelfde als de andere praktijkhuizen van Ixta Noa. Hebben we dezelfde werkwijzen, kwaliteitsprotocollen en emailadressen. Ook krijgen de vrijwilligers na hun interne opleiding een vrijwilligers contract met Ixta Noa.

Echter uitleggen wie je bent en wat je doet, als organisatie is lastiger als er gesproken wordt over twee namen. Dus is het tijd om een kleine verandering door te voeren. We spreken nog steeds over het praktijkhuis maar gaan de komende periode gebruiken om langzaamaan Ixta Noa Harderwijk te gaan heten. Daarbij gaan we ook de kleuren en logos’s van Ixta Noa gebruiken.

Verder blijft nagenoeg alles hetzelfde, zoals de contactgegevens, de emailadressen, het adres van het praktijkhuis in Harderwijk en de social media kanalen. De website zal voorlopig aangehouden worden. Ixta Noa is landelijk bezig om de website te updaten en in de toekomst zal daar ook alle relevante en actuele informatie over ons praktijkhuis in Harderwijk te vinden zijn.

Mocht je vragen hebben over deze wijziging dan vernemen we dat erg graag.

Ixta Noa Harderwijk
Johanniterlaan 10c
3841 DT Harderwijk
Telefoonnummer: 0341-275 542
Mobiel: 06-11 26 35 82
Email: harderwijk@ixtanoa.nl