Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Inloop in Nunspeet

Inloop in Nunspeet

Vanaf vandaag zijn we wekelijks op woensdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij Werk aan de Winkel te vinden met een inloop. Wil je eens een gesprek met een ervaringsdeskundige. Wil je kijken wat Werk aan de Winkel of Ixta Noa Harderwijk voor je kunnen betekenen. De koffie staat klaar, wees welkom.

Onlangs zijn de deuren van de nieuwe Werk aan de Winkel locatie in De Boemerang geopend. Hier biedt Woonzorgnet een laagdrempelige informatie- en ontmoetingsplek voor en door de (kwetsbare) inwoners van de gemeente. Voel je welkom voor een kop koffie en een praatje! “Iedereen is welkom. Kom gewoon een kop koffie drinken, dan onderzoeken we wat we voor elkaar kunnen betekenen” legt Martin Juffer, Teamleider van Woonzorgnet Het Kodal Nunspeet uit.

Door samen te werken met diverse partners is er op bijna elke dag van de week een andere invulling. Deze wordt door Werk aan de Winkel gedeeld op hun facebookpagina. Naast Ixta Noa komen Stimenz maatschappelijk werk, Straathoekwerk en Tactus wekelijks op de koffie.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 14.00 uur.
Adres: Stationslaan 30 in Nunspeet

Werk aan de Winkel is te vinden in het pand van de Boemerang