Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Maandplanning april 2022

Maandplanning april 2022

De maandplanning voor de maand april is rond, hierin zitten wat wijzigingen op de reguliere openingstijden.

21-04 hebben we een teamdag van PH Harderwijk en is op het kickboksen na de inloop de hele dag gesloten
22-04 hebben we een deskundigheidsbevordering voor medewerkers, vrijwilligers en VIO’s en is in de ochtend de inloop gesloten

Ook gaan in mei de Werk en Studie groepsbijeenkomsten weer starten in samenwerking met Twomorrow, daarvoor is er in 12 april al een kick-off bijeenkomst, waarbij iedereen welkom is die een wens heeft op het gebied van werk en of studie maar die door een (psychische) kwetsbaarheid niet goed weet wat er nu of later mogelijk is en dit wil gaan onderzoeken.

Wil je als deelnemer, organisatie of belangstellende altijd op de hoogte zijn van de nieuwste maandplanningen, wijzigingen of activiteiten die georganiseerd worden? Stuur dan een berichtje via harderwijk@ixtanoa.nl of WhatsApp dat je in de verzendlijst wil, dan sturen we je de nieuwtjes door via een verzendlijst via WhatsApp. Dit is volledig anoniem en geen WhatsApp groep.

Alle activiteiten van ons en de andere Ixta Noa locaties zijn ook te vinden op de vernieuwde website van Ixta Noa, naast een complete agenda vind je daar ook meer informatie over Ixta Noa en wat wij doen.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of wil je je aanmelden dan horen we dat graag.

Adres:
Ixta Noa Harderwijk
Johanniterlaan 10c
3841 DT Harderwijk
Telefoon: 0341- 275 542
Mobiel: 06- 11 26 35 82
Email: harderwijk@ixtanoa.nl

04-Maandplanning-april-2022