Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Maandplanning mei 2022

Maandplanning mei 2022

De maandplanning voor de maand mei is rond, hierin zitten wat wijzigingen op de reguliere openingstijden.

11-05 bestaat Ixta Noa Harderwijk 2 jaar. Om dit te vieren hebben we een feestelijke dag georganiseerd voor de vrijwilligers en medewerkers. De inloop is dan gesloten.
12-05 is de inloop gesloten, ‘s avonds is er wel de bijeenkomst ‘Als je kind niet zonder kan’ die we organiseren voor ouders van jongeren die te maken hebben met verslavingsproblematiek dit in samenwerking met Intact Herstel en Zelfhulp en Tactus Verslavingszorg

Ook gaan 10 en 12 mei de Werk en Studie groepsbijeenkomsten weer starten in samenwerking met Twomorrow, zowel in Harderwijk als in de NEO gemeenten start er een groep. Aanmelden is nog mogelijk.

Er starten in de maand mei ook twee WRAP trainingen voor mensen die graag meer inzicht willen krijgen in hun welbevinden en hoe zij hier zelf actie op kunnen ondernemen. Ook hiervoor is aanmelden nog mogelijk. Er start op de maandag avond in Ermelo een groep en op dinsdagmiddag in Harderwijk.

Omdat wij steeds meer in de regio actief zijn delen we een maandplanning voor zowel de activiteiten en inloop in het praktijkhuis in Harderwijk als de activiteiten die we in de regio doen.

Wil je als deelnemer, organisatie of belangstellende altijd op de hoogte zijn van de nieuwste maandplanningen, wijzigingen of activiteiten die georganiseerd worden? Stuur dan een berichtje via harderwijk@ixtanoa.nl of WhatsApp dat je in de verzendlijst wil, dan sturen we je de nieuwtjes door via een verzendlijst via WhatsApp. Dit is volledig anoniem en geen WhatsApp groep.

Alle activiteiten van ons en de andere Ixta Noa locaties zijn ook te vinden op de vernieuwde website van Ixta Noa, naast een complete agenda vind je daar ook meer informatie over Ixta Noa en wat wij doen.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of wil je je aanmelden dan horen we dat graag.

Adres:
Ixta Noa Harderwijk
Johanniterlaan 10c
3841 DT Harderwijk
Telefoon: 0341- 275 542
Mobiel: 06- 11 26 35 82
Email: harderwijk@ixtanoa.nl