Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Nieuw: Het Praktijkhuis | Maandoverzicht

Nieuw: Het Praktijkhuis | Maandoverzicht

Het was een wens van velen, het maandoverzicht van alles wat er gebeurd in Het Praktijkhuis. En nu is hij er dan eindelijk! Met ingang van november 2021 zullen er maandoverzichten gepubliceerd worden in plaats van de weekoverzichten.

De maandoverzichten zijn te vinden bij de agenda, ze worden op de social media kanalen gedeeld en in de toekomst willen we er naar kijken of ze ook toe te sturen zijn en op welke manier dat zal zijn.

Ook zijn de maandoverzichten op te halen in Het Praktijkhuis en hangen ze op het bord en liggen ze in de map. Of te wel voldoende manieren om op de hoogte te zijn van alles wat er speelt, wanneer aanmelden nodig is en met alle contactgegevens bij de hand.

Uiteraard kan het eens voorkomen dat door overmacht de inloop gesloten is of een activiteit niet door kan gaan. Dit proberen wij altijd zo snel mogelijk door te geven via de socials en de website. Wordt je blij van zekerheid? Dan kun je altijd bellen of een berichtje sturen naar het mobiele nummer van Het Praktijkhuis.

Alle gegevens op een rijtje:
Het Praktijkhuis | Harderwijk
Johanniterlaan 10c
3841 DT Harderwijk
Email: harderwijk@ixtanoa.nl
Internet: www.praktijkhuisharderwijk.nl
Telefoon: 0341- 275 542
Mobiel: 06-11263582
Facebook: https://www.facebook.com/praktijkhuisharderwijk
Instagram: https://www.instagram.com/praktijkhuisharderwijk/

Het overzicht is via onderstaande knop te downloaden

11-november-2021.1