Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Mei 2020 is een bijzondere maand voor het Praktijkhuis. Voor het eerst open gaan in een maatschappij die grotendeels gesloten is, best wel een vreemd gevoel. Toch gaat het gebeuren. Lees er meer over in de nieuw vormgegeven nieuwsbrief.

Klik op onderstaande afbeelding om de nieuwsbrief te lezen.

2 reacties

 1. Janita Beijeman schreef:

  Wat een geweldig initiatief het Praktijkhuis. Graag zou ik eens met iemand van jullie willen spreken om te horen of ik wat kan betekenen met mijn ervaringsdeskundigheid voor het Praktijkhuis. Ik ben sinds kort een eigen praktijk gestart. Meer informatie kunt u vinden op: http://www.indehofvaneden.nl. Ik heb contact gehad met Dorina Wering van de Gemeente Oldebroek en zij vertelde mij van haar contact met Koos de Boed, misschien kan ik hem eens spreken?
  Met vriendelijke groet,
  Janita Beijeman

  • Helma schreef:

   Hallo Janita,

   Dank je wel voor je bericht, mijn collega Janet heeft je inmiddels een email gestuurd.

   Met vriendelijke groet,
   Helma
   Medewerker Praktijkhuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.