Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Opbrengst van ruim €800

Opbrengst van ruim €800

Afgelopen zaterdag sloegen Het Praktijkhuis en de MO19-1 van Voetbalvereniging Zwart-Wit ’63 samen de handen in een om geld in te zamelen voor hulp aan jongeren met psychische problemen en de bespreekbaarheid van psychische problemen.

Dit in het kader van de landelijke Last Man Standing actie van Wij zijn MIND die dit jaar voor de 4e keer gehouden werd. Waar het voorgaande jaren op 1 centrale plaats werd georganiseerd, was er dit jaar de Last Man Standing @ Home.

Ruim 500 mensen stonden in hun eigen buurt 3 uur lang op een verhoging om aandacht te vragen voor de psychische gezondheid van jongeren.

In aanloop naar de actie was er nog enig twijfel of we het wel gingen redden, 3 uur is namelijk best lang en afstappen was geen optie. Want dan ben je volgens de regels af. Maar naar mate de tijd verstreek leek de klok steeds sneller te gaan en kwam het besef dat we dit gingen redden.

Aangemoedigd door voorbijgangers, mensen die even met ons mee stonden op de extra verhogingen, de gezelligheid onderling en goede muziek maakte iets was vooraf er zwaar zou lijken eigenlijk tot een mooi feestje.

Om geld in te zamelen werd er een schilderij geveild, gedoneerd via de actiepagina en kon er zaterdag geld gedoneerd worden tijdens de actie. Bij elkaar is er €808,00 opgehaald. Landelijk is er bijna €126.000 ingezameld voor dit goede doel. En wij zijn blij hier een bijdrage aan te hebben kunnen leveren.

Grote dank voor de iedereen die gedoneerd heeft, die even samen met ons heeft gestaan, die langs is geweest, die een berichtje heeft gestuurd of ons op een andere manier gesteund heeft. Zonder jullie was het niet zo’n succes geworden.