Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Programma 18 tot en met 24 oktober

Programma 18 tot en met 24 oktober

Hierbij het programma voor de komende week, aanstaande dinsdag is er geen Werk en Studie groepsbijeenkomst in verband met de herfstvakantie, ook is Anneleen ‘s middags niet aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden gericht op werk of studie volgende week is zij wel weer aanwezig in de middag.

Op woensdagochtend is de Op Eigen Kracht training. Deze wordt georganiseerd door IrisZorg voor meer informatie klik op de link.

Vrijdag gaan we met creatief krastekeningen maken, je kent ze misschien nog van vroeger. Een zwart vel waarbij als je er op krast prachtige kleuren verschijnen. Ook deze week sluiten we de week af met spelletjes.

Waar in het programma een * staat is het nodig om je aan te melden. Dit kan via harderwijk@ixtanoa.nl / bellen naar 0341-275 542 / of een appje sturen naar 06-11 26 35 82

Voor de activiteiten waar (VOL) staat is aanmelden helaas niet meer mogelijk. Mocht je interesse hebben in deze activiteit kun je dat ook doorgeven. Dan houden we je op de hoogte voor een eventueel vervolg.

Rest mij jullie een geweldige week te wensen en wellicht tot ziens in Het Praktijkhuis.