Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Rene Vrolijk

Hallo. Ik ben Rene Vrolijk, ik ben 26 jaar en woon in Harderwijk.

Ik heb zelf meerdere klappen gehad, was het zwarte schaap van de familie, werd gekleineerd en geslagen, vals beschuldigd en nog veel meer.
Ik zie het zo; de dingen die er in het verleden zijn gebeurd, is het verleden.
Het heeft mij gemaakt zoals en wie ik nu ben.
Ik heb inderdaad fouten gemaakt in mijn leven, maar wie niet. Ik heb het verkeerde pad gekozen en domme dingen gedaan. Maar het was niet het pad dat ik wilde lopen en niet de manier waarop ik wilde leven. Ik heb er heel er veel aan gedaan om alles te veranderen en met de hulp van anderen is het mij gelukt.

Het heeft me gevormd zoals ik nu ben: niet oordelend, meelevend, respectvol, oplossingsgericht en doelgericht.
Ik zet mij in op het gebied van sport. Ik geef  ‘kickboksen met zorg’. Het kickboksen heeft mij erg geholpen om in beweging te komen en mijn energie kwijt te kunnen, en dat gun ik iedereen. Ik hou er van als ik mensen hierin zie groeien, er plezier in krijgen en hierdoor een positief zelfbeeld krijgen.

Doordat ik de kans heb gekregen bij het praktijkhuis, om hieraan deel te nemen, groei en ontwikkel ik mijzelf verder. Ik weet dat  soms een luisterend oor goud waard is en gezien worden zo als je bent belangrijk is. Ik ben er van overtuigd dat ik steun/advies aan mensen mee kan geven vanuit de praktijkhuis. Ik doe dit met plezier en ik heb hele fijne collega’s.

Dus kom gezellig een keer binnen

Rene