Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Rianne van der Kraats

Rianne tijdens het ondertekenen van haar vrijwilligerscontract

Hallo ik ben Rianne,

Ik ben geboren in 1991 en moeder van 3 kinderen die in een pleeggezin wonen. Al jong kwam ik in problemen met drugs, alcohol en had veel psychische problemen. Na jaren lang vechten tegen me ziektes en ook mezelf ben ik eindelijk echt gelukkig en kan ik genieten van het leven.

Ik heb therapie├źn gehad voor mijn psychische klachten en ben nu sinds 22 augustus 2018 clean en sober. Ik ben vroeger veel van het kastje naar de muur gestuurd met mijn problemen en had het gevoel dat niks hielp of beter werd. Toen ik in contact kwam met een ervaringsdeskundige kwam ik er achter dat het beter kan worden. Daarom wil ik dat nu laten zien aan andere mensen met problemen.

Ik heb heel veel mee gemaakt maar kan nu genieten van iedere dag en hoop ook dat andere mensen dit kunnen gaan vinden daarom wil ik onderdeel zijn van het Praktijkhuis. Mensen helpen als ze hulp nodig hebben en ze het iets makkelijker maken doet mij goed. Ik vind dat ieder mens het verdient om geluk te vinden en gelukkig te zijn. Als ik daar een beetje bij kan helpen doe ik dat graag.

Ik wil in het Praktijkhuis mensen met een verslaving, psychische klachten en ouders helpen die het moeilijk hebben of waarbij hun kinderen niet meer thuis wonen. Ik hoop dat jij ook het geluk vindt dat ik heb gevonden!

Meer lezen over Rianne?
Vrijwilliger | Rianne