Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Samen voor alle kinderen

Samen voor alle kinderen

Een psychische of andere kwetsbaarheid komt meestal niet alleen. Vaak ontstaat er een sneeuwbal effect dat alles meeneemt op zijn weg naar beneden.

In mijn persoonlijke verhaal hield dat onder andere in dat ik geen geld had om de sportcontributie te betalen voor mijn kinderen. Gelukkig bestaat het Jeugdfonds Sport & Cultuur en konden mijn kinderen zo jarenlang onderdeel zijn van een team, konden zij vaardigheden leren, waren ze in beweging en hadden zij de mogelijkheid om soms even niet thuis te zijn.

En ondanks dat de contributie voor mijn kinderen betaald werd, droeg het ook voor een groot deel bij aan mijn herstel en nam het wat (geld)zorgen weg.

Naast het Jeugdfonds Sport & Cultuur zijn er nog meer initiatieven voor kinderen uit gezinnen waar er te weinig geld is om mee te doen op school en in de maatschappij te ondersteunen zij zijn nu samengevoegd in Samen voor alle Kinderen. Aukje Sinte Maartensdijk, die Intern Begeleider is op de basisschool waar mijn kinderen hebben gezeten heeft mij hier jarenlang bij ondersteund in de aanvraag.

Zij is één van de intermediairs die de aanvragen kunnen doen en heeft er gisteren over verteld bij Koffietijd, mocht geldelijke ondersteuning ook voor jouw kinderen wenselijk zijn. Schroom niet en zoek een intermediair bij jou in de buurt en kijk of en wat de mogelijkheden zijn. Of doe zelf een aanvraag op de website van Samen voor alle Kinderen.

Want geen enkel kind mag langs de zijlijn staan.

Helma

Via onderstaande link is de uitzending te bekijken.
https://www.rtlxl.nl/programma/koffietijd/5ffa6479-a71f-44c5-a6fb-62029df9bce6