Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Sharon Dulfer Torres

Ik ben Sharon, ben 28 jaar jong en woon in Harderwijk samen met mijn twee katten, Muffin en Donut. Na vele verhuizingen woon ik hier al 3,5 jaar met veel plezier. Van origine kom in uit het vestingstadje Bourtange in noordoost Groningen, waar ik nog regelmatig te vinden ben bij mijn familie.

Ik lees graag en als het weer het toelaat ben ik regelmatig te vinden op het water op mijn wakeboard. Om mij heen krijgen steeds meer vriendinnen kinderen dus is oppassen ook iets wat ik regelmatig doe en erg leuk vind, plus een goed excuus om zelf ook even weer kind te zijn J

Hiervoor heb ik een aantal jaren met veel plezier in de zorg gewerkt en jongeren met niet aangeboren hersenletsel begeleid. Helaas hield ik dit door omstandigheden niet meer vol en heb ik uiteindelijk de (superspannende) keuze gemaakt om ontslag te nemen en als ZZP’er verder te gaan.

Tot vorig jaar heb ik overal en nergens in het land gewerkt bij diverse opdrachtgevers. Deze tijd was erg leerzaam maar vroeg ook iets teveel van mij persoonlijk. Gelukkig kreeg ik de mogelijkheid om rustiger aan te doen en heb ik het afgelopen jaar voornamelijk bij een gezin thuis gewerkt als ambulant begeleidster.

Inmiddels ben ik weer toe aan iets nieuws en prikkelends en ik heb het gevoel dat ik dat hier zeker mijn ei kwijt kan. Ik kijk ongelofelijk uit naar de komende periode en ben blij dat ik deze kans krijg om bij Ixta Noa te werken.

Ik hoop jullie komende tijd eens te spreken en leren kennen, en heb je vragen of iets dergelijks hebt app/mail/bel me gerust!

Sharon Dulfer Torres
Email: sharon@ixtanoa.nl
Telefoon: 06- 21547885