Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Vrijwilliger | René

Vrijwilliger | René

Vrijwilliger zijn in Het Praktijkhuis is meer dan koffie schenken en afwassen. Als vrijwilliger ga je met jouw ervaring de deelnemers ondersteunen in hun persoonlijke herstelproces. Als je vrijwilliger wil worden bij Het Praktijkhuis gaat daar een traject aan vooraf. René heeft dit als één van de eerste doorlopen en verteld hieronder zijn verhaal.

Het Praktijkhuis betekend voor mij. Onder andere persoonlijk groei, positieve ervaring en kennis.

Voor ik betrokken raakte bij Het Praktijkhuis gaf ik les in kickboksen en ik ben uitgenodigd voor een gesprek door mijn sportcoach. Door het gesprek ben ik betrokken geraakt bij het opzetten van Het Praktijkhuis.

Ik had in eerste instantie geen flauw benul waar ik in beland was. Ik had ook geen ervaringen met vergaderingen en/of in samenwerken met professionals terwijl ik zelf een klant ben in de zorg.

Maar het motiveerde me om er toch aan deel te nemen en zo zag ik Het Praktijkhuis langzaam maar zeker groeien tot wat het nu is.
En nu ben ik officieel een vrijwilliger nog elke dag geeft het mij energie en motivatie om nog meer te groeien en in mijn ervaringen investeren om zo anderen te mogen ondersteunen.

René

René tijdens het tekenen van zijn vrijwilligerscontract
René tijdens het tekenen van zijn vrijwilligers contract