Johanniterlaan 10c | 3841 DT | Harderwijk
0341- 275 542
harderwijk@ixtanoa.nl

Werk & Studie groep voorjaar NEO

Werk & Studie groep voorjaar NEO

Betaald werk, vrijwilligerswerk of het oppakken van een studie is niet altijd vanzelfsprekend wanneer je psychische problemen of een verslaving hebt (gehad). Vaak horen wij dat de wens er wel is, maar de stap te groot lijkt of te ingewikkeld. Of dat er angst is voor een terugval of negatieve ervaring.

De groep Werk & Studie is opgericht om je hierin te ondersteunen. Deze groep en wordt gefaciliteerd door een trajectbegeleider van Twomorrow* met expertise rondom arbeidsmarktvraagstukken en een ervaringsdeskundige van Ixta Noa…

Werk & Studie kennismakingsgesprekken
Worden in overleg gepland wanneer iemand aangeeft interesse te hebben in deelname aan de Werk & Studie groep.

Werk & Studie groep
Data: 12 mei, 19 mei, 02 juni, 09 juni, 16 juni, 23 juni en 30 juni 2022
Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uur
Locatie: ‘t Huiken, Lange Wijden 33, 8081 VS, Elburg

Voor wie: Iedereen met vragen omtrent de thema’s Werk & Studie en psychische problematiek. Iedereen die uitwisseling zoekt met anderen en wil leren van elkaars deskundigheid.

Kosten:
Geen

NEO gemeenten
Deze Werk & Studie bijeenkomsten zijn georganiseerd voor de inwoners van de NEO gemeenten (Nunspeet, Elburg en Oldebroek) mocht je in de NEO gemeenten wonen maar liever de bijeenkomsten volgen in Harderwijk kan dat ook.


Wil je meer informatie?
Via Ixta Noa: bel, mail of kom langs in het praktijkhuis
Via Twomorrow: mail naar bwi@twomorrow.nl ovv. Werk & Studie NEO

  • Bij Twomorrow zien we perspectief om te herstellen. Altijd. Voor iedereen. Werken helpt om symptomen van psychische klachten (zoals hinderlijke stemmen, angsten, somberheid of gepieker) beter de baas te blijven. Daarom bieden we specialistische trajecten om u te ondersteunen bij de weg naar werk en studie.
Flyer-Twomorrow-Werk-Studie-bijeenkomsten-voorjaar-2022-NEO